Sommersang 2015

(Bladet – Lars Sørnes)

Songlaget Bygdaljom har terpet en god stund og inviterer til sin årlige sommerkonsert i Skatval samfunnshus i kommende uke.

– Det bruker å komme mye folk på sommerkonserten vår. Selv om det ikke er sommer i lufta ennå, så håper vi den kommer snart, sier leder i songlaget, Jan Magnar Karlsen.

Onsdag 10. juni er gjengen klar i samfunnshuset på Skatval. I spissen står Siri Bones, som har vært med som dirigent siden februar i fjor.

– Vi er til sammen 23-24 medlemmer og vi har et variert repertoar. Yngstemann i songlaget er i midten av 20-årene og eldstemann er snart 82 år, forteller Karlsen.

Hell Blues Kor, med dirigent Arild Hognes, er med som gjestekor. Og Åshild Mundal kommer på scenen som gjestesolist.

– Åshild har vært vikar som dirigent for Siri et par ganger på øvingene, og da vi spurte om hun ville være med på konserten, så var hun ikke tung å be, sier Jan Magnar Karlsen.

Han kan også friste med Songlaget Bygdaljoms berømte kake- og smørbrødbuffet, og det blir både allsang og loddsalg.

– Vi har stålkontroll på konserten. Nå har vi terpet en god stund, og vi håper at det kommer mange som vil høre på oss, sier nestleder Dagny Leirvik.

KONSERT: Fra venstre: Karin Kristoffersen, Siri Bones, Ruth Gjerde, Kåre Mæhre, Anita Lundemo, Terje Lien, Kolbjørn Langåssve, Sivert Rømo, Signy Brennvall, Gunveig Kyllo Vollan, Berit Nysæter, Monica Landre, Dagny Leirvik og Anne Boye. FOTO: PRIVAT