«Bryllup»

«Bryllup»  –  søndag 14. juni 2009

holdt Songlaget Bygdaljom sommerkonsert med tittelen «Bryllup» i Skatval Samfunnshus. Her kan du se artikkelen og alle bildene fra Stjørdalens Blad

Av: Einar Hugnes Publisert 14.06.2009, Størdalens Blad.

BRUDEVALS: Lisbeth og Ståle Fiskvik tok en brudevals under konserten søndag kveld.

Skapte ekte bryllupsstemning

Rundt 150 publikummere fikk med seg sommerkonserten til Songlaget Bygdaljom på Skatval.

Årets sommerkonsert av Songlaget Bygdaljom på Skatval hadde bryllup som tema. Det syntes godt allerede før konserten tok til. Skatval samfunnshus var pent pyntet som om dette skulle vært et ekte bryllup. Publikum satt i hestesko rundt vakre pynta bord.

Polonese

Songlaget selv kom marsjerende inn i polonese. Korets dirigent, Trine Furunes, var samtidig kveldens toastmaster. Hun bandt det hele sammen på en morsom måte fra konsertens første nummer ”Alle så nær som a` Ingebjørg”, til avslutningsnummeret ”Nocturne” og ekstranummeret ”Braking up is hard to do”.

Kjempeartig

Konserten inneholdt en rekke kjente og kjære sangnumre, alle med det til felles at de hadde noe med et bryllup å gjøre, fra den første forelskelsen og til at brudeparet gikk til sengs på bryllupsnatta.

Flere flotte solonumre hørte også med til kveldens konsert.

Songlaget Bygdaljom er et kor på for tida 19 aktive sangere. Vi har det kjempeartig sammen og øver hver onsdag kveld på Skatval samfunnshus. Hvert år bruker vi å innby til en sommer- og en julekonsert i tillegg til at vi mer enn gjerne tar på oss ulike sangoppdrag, forteller kortes leder Monika Rønsåsbjørg.

Tekst og foto: Einar Hugnes

%%wppa%%%%slide=13%%