Nykontoret innvies!

3. april kl 1500 – 1730 hadde vi skikkelig åpningsfeiring i klubbhuset til IL Fram på Framnes.

Ingrid og Kari har sagt seg villig til å følge med oss, og kunne utfolde seg i et flott og moderne kjøkken. Og vaflene og kaffen smakte akkurat like godt som før.

Til slutt var det over 60 besøkende som gjorde seg kjent med de nye lokalene:  Kontoret vårt, garderobe og toaletter, kjøkkenet og den store møtesalen som vi faktisk fylte! Alle syntes at lokalene var blitt fantastiske, lyse og trivelige, og spesielt når man vet at svært mange av Skatvals innbyggere har vært med i dugnadsgjengene som har sørget for at bygget har blitt reist.

Fra starten gikk en bildeserie på den store tv-skjermen i storsalen. Magnus Fiskvik ønsket alle velkommen, og bandt etter hvert arrangementet sammen med små og store historier.

Rolf Charles Berg hilste fra IL Fram og takket laget for pengene som faktisk gjorde at man kunne sette i gang byggingen av det nye klubbhuset etter at det gamle brant. Han fikk en bok til minne om at historielaget nå har tatt i bruk de nye kontorlokalene sine.

Ingrid og Kari ønsket også laget til lykke med de nye lokalitetene, og gledet seg til å fortsette med vaffelsteiking og kaffekoking på onsdagene.

Jan Mæresmo spilte noen melodier på trekkspill til underholdning, veldig passende og trivelig innslag. Deretter sang vi tre allsanger, og avsluttet med Trivelige Trøndelag.

Det ble loddsalg, med en fruktkurv gitt av Prix som hovedpremie, og med en mengde nyere og gamle årbøker som premier.

Til slutt hadde vi laget en quizz  –  en gjettekonkurranse  –  hvor mange av spørsmålene var slik at man sannsynligvis måtte gjette seg til svaret. Men tror du ikke at Jarle Holan hadde alle svarene riktig  –  og han hadde ikke vært med og laget spørsmålene en gang!  Her ble også de beste premiert med bøker.

Det ble en meget hyggelig åpningsdag på Framnes, det var mange godord å høre da man tuslet hjemover i 17.30-tiden.
Slikt lover godt for oppslutningen om Historielagets arbeid i tida framover.

Tusen takk for oppmøtet til alle!

   
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0