Julebord 25.12.2022

God og trivelig stemning ved historielagets årlige julebord!

Jan Mæresmo ønsket alle vel møtt til denne tradisjonsrike sammenkomsten, og deretter loset Tor Gjæver Pedersen oss med sikker og stø hånd gjennom kvelden.

Vi ble servert gløgg ved ankomst, deretter nydelig julemat med riskrem levert av Opheim Selskapsmat. Etter en liten pause, slik at julematen fikk synke litt, ble det servert kaffe og bløtkaker.

Innimellom fylte Tor GP på med gode historier, akkurat slik han er så god til, og det ble sunget et par sanger til JanMs akkompagnement. Tor GP leste også en morsom historie, og folk moret seg og praten gikk høyt slik vi er vant til fra torsdagskaffen.

Så kom Truls Barnung og Harry Andre Hansen og underholdt med gode og kjente viser.

Leder Jan Mæresmo overrakte blomster til vaffelkaffedamene Kari Kvål, Ingrid Røkke og Ragnhild Fløan, for utmerket servering på torsdagsmøtene hele sesongen gjennom, og til Tor Gjæver Pedersen for jobben som toastmaster. Til slutt og slik som i mange tidligere år ble det trekning av blomstene som pyntet bordene, og hovedgevinsten, som er spekemat sponset av Opheim Selskapsmat, ble vunnet av Paul Arne Røkke.

Gode og mette forlot vi lokalet i fred og fordragelighet.

God Advent alle sammen!