Her finner du:

Dagens ukjente
HK0119.jpg
Bilde 8. En liten søskenflokk? Men hvem? Hvis du har ett eller flere svar på dette, sender du det til epost grethe@7510.no. Tusen takk!

Fellesområdet – HØLA

Fredag 18. mai 2007 gikk noen av beboerne sammen for å rydde en del av friarealet som Vel-foreningen disponerer. Masse rask, gamle greiner, små trær, utrolig mye skvallerkål og bringebærris ble fjernet og lagt i en haug nede ved åkeren. Kanskje vi kan bruke den til et flott bål en eller annen gang?

Her er bildene som dokumenterer innsatsen og resultatet!

MEN, som det går med mange slike fellesområder:  Det grodde igjen.

Det ble litt likere igjen da ungene begynte å bygge hytte oppe i trærne der. Hytta så riktig lovende ut, og ungene var veldig ivrige etter å få den i orden  –  helt til vi oppdaget en dag at ungene på Fagerhaug-skolen hadde rasert den og revet ned det meste de hadde bygget opp!

Siden har ruinene bare stått der, så nå er det vel opp til de voksne å hjelpe til å rydde opp igjen.  Men om en stund får kanskje noen nye unger lyst til å bygge den opp på nytt, hvem vet? I hvertfall burde de voksne se hva de kan gjøre for å få satt området i stand igjen, det så faktisk veldig lovende ut som fellesareal den gangen det var ryddet.

Ideen er hermed luftet!