Her finner du:

Dagens ukjente
HK0132.jpg
Bilde 2. Ektepar fra 1800-tallet. Vet du noe om hvem det er? Hvis du har ett eller flere svar på dette, sender du det til epost grethe@7510.no. Tusen takk!


For første gang hadde styret arrangert en hyggelig søndags ettermiddag i Fagerhaugveien Vel den 31. august 2008. Værutsiktene var ikke så gode da innbydelsen ble sendt ut, men værgudene var på vår side og søndagen ble varm og med strålende sol, en flott avslutning på sommermåneden august.

Innbydelsen ble sendt ut i god tid, og alle familiene i de 7 husene som hører til velforeningen ble med, både store og små.

Vi samlet oss nederst i veien hvor det er ledige tomter og masse plass å leke på, ja, for det var faktisk det vi skulle, leke!

Hver familie fikk sitt deltakerskjema hvor poengene skulle føres inn, etter hvert som øvelsene ble gjennomført

Og øvelsene var  Pilkast,  Krokkert  0g Kubb

Alle øvelsene hadde helt spesielle regler slik at de passet for alle fra pensjonister til toåringer.

Og moro ble det. Alle gikk inn for oppgaven med pågangsmot og humør, og alle fikk sjansen til å prøve seg. Vi hadde også noen reserveaktiviteter hvis det ble god tid mellom hver runde, men de ble det ikke særlig bruk for.

Da alle lagene hadde vært rundt på alle aktivitetene, var det tid for å samles og spise pølser. Og det skal jeg si at ble gjort! Vi hadde med oss stoler og slo oss ned i en stor ring i den varme ettermiddags-sola. Ungene sprang rundt og lekte og hadde det riktig moro.

Som avslutning var det lagt opp til en enkel skattejakt for barna. De største leste skattekartet de fikk utdelt og stormet av gårde for å finne «gullmyntene» som var lagt ut rundt i området. De minste gikk sammen med sine foreldre og lette, for alle skulle jo få en premie for at de fant skatten.

Så gjensto det bare å dele ut premieposene til skattejegerne, og de fikk også diplomer for kjempebra innsats i konkurransene. Det var ikke lagt opp til noen premiering av de voksne, kanskje det blir annerledes hvis arrangementet blir gjentatt til neste år? Det blir opp til styret i 2009.

Takk til alle deltakerne for at dere deltok med liv og lyst og godt humør, og gjorde den første Fagerhaug-dagen til en suksess!