Her finner du:
Dagens ukjente
HK0122.jpg
Bilde 4. Staselig i militæruniform, men hvem er det? Hvis du har noen tips om dette, sender du det til epost grethe@7510.no. Tusen takk!

 

Her er en oversikt over de aktivitetene som historielaget har planlagt for et halvår framover. Det mangler en del detaljer, men de kommer etterhvert, bare følg med på skatval.no, der vil du finne aktuell info. De større arrangementene blir også annonsert i avisa.

FØLG MED  –  SÅ DU IKKE GÅR GLIPP AV NOE INTERESSANT!

… ooo …

 

  • 24. august kl 1000-1800  –  Årets dagstur med buss til Midtre Gauldal, med Rimol og Horg bygdatun. Her har vi lokale guider og historiefortellere og vi avslutter med middag på hjemturen. Bindende påmelding etter «først til mølla»-prinsippet! Mer info senere.
  • Torsdagskaffen tar ferie fram til 22. august.
    Tiltaket er stadig like populært. En torsdag i mars hadde vi nesten rekord igjen av kaffegjester! Da sto siste akt i en Pe-Torsa-film på programmet.
    Torsdag 28 mars fikk vi besøk av Edgar Heringstad sammen med Magnar Sandaune. De spilte blant mange andre en melodi laget av Olav Aavik, Landhandleren, en riktig flott låt laget av en skatvalsbygg! Olav spilte jo fiolin, men melodien passet like godt til trekkspill. Det ble en riktig hyggelig dag for alle de 47 oppmøtte!
    25. april fikk vi se en film fra Ragnheim skole da de feiret 250-årsjubileet for Grunnskoleloven med en flott forestilling med alle elevene.

Hvis du vil få med deg det vi tilbyr må du møte opp!
Vi annonserer vanligvis ikke hva som kommer på torsdagskaffen.